Oplevelser

ABCklatring tilbyder en lang række oplevelser. Om du har klatret hele dit liv eller aldrig har prøvet, om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, kvinde eller mand, kan vi tilbyde oplevelser og aktiviteter tilpasset dig.

Daginstitution, højskole, gymnasium, personalefest, jubilæum, polterabend, rund fødselsdag… kontakt os så arrangerer vi et anderledes indslag i programmet.

ABCklatring tilbyder oplevelser og arrangementer indenfor:

  • Overnatning i trætoppen
  • Svævebane
  • Klatring på reb
  • Supergynge
  • Pæleklatring
  • Abseil – Rapelling
  • Samarbejdsøvelser/Teambuilding
  • Picnic i trætoppen
  • Klatring i træ
  • Klatring på væg

Overnatning i trætoppen

Hvor tit sover du i trætoppene? Du kommer aldrig tættere på naturen i Danmark end ved en overnatning højt over skoven. Du oplever skumringstiden, nattelivet og når skoven vågner næste morgen.

I kan vælge enten at sove flere sammen i et net eller i hver jeres hængekøje. Dette er en oplevelse I aldrig glemmer.

ABCklatring vil være til stede under hele arrangementet .

Overnatningen starter med aftenkaffe og the og afsluttes med morgenmad. ABCklatring kan tilbyde aftensmad i forbindelse med arrangementet. kontakt os for nærmere aftale. Af sikkerhedsmæssige hensyn må alkohol ikke indtages i forbindelse med arrangementet.

Kontakt os så aftaler vi tid og sted for overnatningen.

Svævebane

I svævebanen bliver du trukket op og svæver frit ned. ABCklatring tilbyder at sætte svævebanen op hos dig eller har egne lokaliteter.  Det er ikke nødvendigt med et skrånende terræn for at opsætte svævebanen hos dig.

Er det muligt kommer vi gerne til dig, ellers vælger vi område.

Kontakt os og vi finder i fællesskab ud af, hvad der passer til dine behov og ønsker.

Klatring på reb

Her kan du lære forskellige teknikker – f.eks. ascender-grigri, prussik eller skovmandsklatring – til at klatre på frithængende reb i træ.

Er det muligt kommer vi gerne til dig, ellers vælger vi område.

Kontakt os og vi finder i fællesskab ud af, hvad der passer til dine behov og ønsker.

Supergynge

Supergyngen er naturens svar på rutchebaner, og du når nemt 50 km/t. Som optakt til familie- eller firmafesten er supergyngen oplagt for at mærke adrenalinen, højne stemningen og det gode humør.

Er det muligt kommer vi gerne til dig, ellers vælger vi område.

Kontakt os og vi finder i fællesskab ud af, hvad der passer til dine behov og ønsker.

Pæleklatring

ABCklatring giver mulighed for at komme til tops på en 8 meter høj pæl (træstamme). Det svære er ikke at komme til tops, men at samle mod og kræfter til at rejse sig op og stå på toppen af pælen.

Kontakt os for spørgsmål eller aftale om pæleklatring.

Abseil – Rappelling

Abseil eller rappelling er en aktivitet, hvor man “kører” ned ad rebet. ABCklatring tilbyder forskellige former for abseil. Har du en velegnet platform, kan arrangementet foregå hos dig ellers finder vi et sted som passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os for at få et tilbud.

Samarbejdsøvelser/Teambuilding

I ABCklatring arbejder vi sammen som et hold. ABCklatring tilbyder teambuildingsøvelser/-lege med klatring som redskab til at træne samarbejde.

Bygning af mælkekassetårn fra jord eller imens man står på det, bevægelse igennem spindelvæv, eller klatring på Jacobstige er eksempler på samarbejdsøvelser som ABCklatring tilbyder.

Kontakt os for at få et tilbud der matcher jeres behov.

Picnic i trætoppen

Hvad siger du til en picnic i toppen af træerne? Her har du mulighed for at gøre picnicen til noget helt specielt. Om det skal være en romantisk hyggestund eller en tur med gutterne, så har du her mulighed for at gøre turen til noget I aldrig glemmer.

Vi kan sørge for forplejningen eller du kan medbringe den selv. Af sikkerhedsmæssige hensyn må alkohol ikke indtages i trætoppen.

Kontakt os så vi kan finde ud af hvor og hvornår din næste picnic skal være.

Klatring i træ

Her er muligheden for at komme ud og klatre i træer. ABCklatring tilbyder træklatring på forskellige måder.  Uanset dit niveau og uanset om du vil bruge grene eller klatre på reb kan vi tilrettelægge klatringen.

Har du et sikkert klatretræ kommer vi gerne til dig, eller vi vælger træerne.

Kontakt os og vi finder i fællesskab ud af, hvad der passer dine behov og ønsker.

Klatring på væg

Skal du klatre på væg, er det ABCklatring, der skal sørge for det. Vi har flere klatrevægge som du kan prøve kræfter med. Vi tilpasser væggen og aktiviteten dit niveau, så du kan give dig i kast med vægklatring.

Kontakt os med spørgsmål og tidsbestilling.